Priscilla Cadeau Blog

De beste cadeau ideeën door Priscilla!

Kennen jullie Hassia damesschoenen al?

Mooi merk

In de webshop van Van Bommel schoenmode zag ik laatste het schoenmerk Hassia staan. Zelf had ik nog nooit van Hassia gehoord, maar mijn moeder zij dat zij daar wel eens schoenen van heeft gehad. Omdat ik zo gek ben op schoenen, vind ik het altijd leuk een nieuw merk te leren kennen. Daarom vroeg ik mijn moeder naar haar ervaring met de Hassia schoenen, zodat ik kon weten of het het waard was ook een paar uit te zoeken. Mijn moeder vertelde mij dat het wel even een investering was, want echt goedkoop waren de schoenen niet. Maar daarentegen zijn de schoenen wel van ultieme kwaliteit en heeft zij er zeker een aantal jaar op kunnen lopen. Natuurlijk had zij ook wel eens andere schoenen aan. Maar ik ken een aantal merken die gewoon niet langer dan een jaar uithouden.

Uitbreiding van mijn collectie

Ik besloot Hassia schoenen uit te kiezen en heb die online besteld. Al snel waren ze binnen en ze zagen er in het echt nog mooier uit dan in de webshop! Ik ben er erg blij mee en hoop hier net zo lang mee te doen als mijn moeder deed. Bedankt, Van Bommel schoenmode!