Priscilla Cadeau Blog

De beste cadeau ideeën door Priscilla!

Hier kochten wij onze goedkope trouwringen

goedkope trouwringen

goedkope trouwringenZelf heb ik een tijdje terug de perfecte goedkope trouwringen gevonden. Hier was ik al heel erg lang op zoek, maar nergens kon ik echt slagen. Ik wilde namelijk het liefst iets unieks, want dan weet jij zeker dat niemand anders het heeft. Mijn toekomstige man en ik houden allebei hiervan en daarom zou het nog mooier zijn als deze twee ook bij elkaar pasten. Dit was lastig te vinden binnen ons budget, dus ik wilde de hoop bijna opgeven. Alle winkels hier in de omgeving zijn wij langs geweest, maar nergens leken wij te kunnen slagen. Gelukkig bleek het niet onvindbaar te zijn, want uiteindelijk ben ik het online tegengekomen. Een goede vriendin van ons tipte deze website en hier ben ik toen direct gaan kijken. Zelf ben ik ook met zwangerschapsverlof, dus ik heb alle tijd om dit soort dingen te doen momenteel.

goedkope trouwringen

Het is gelukt!

Hier zag ik direct verschillende goedkope trouwringen die precies de stijl waren die wij zochten. Toen mijn verloofde thuiskwam die avond, ben ik samen met hem gaan kijken. Wij vonden heel veel dingen prachtig, dus kiezen was nog best wel lastig. Na een nachtje slapen hierover hebben wij toch een keuze kunnen maken. Gelukkig wisten wij allebei onze maten, want daardoor hoefden wij dit niet meer op te laten meten. Het pakket werd al na een aantal dagen geleverd, dus lang wachten heb ik ook niet hoeven doen. Neem zeker eens een kijkje bij De Bruyloft als jij ook naar zoiets op zoek bent!

Meer verhalen