Priscilla Cadeau Blog

De beste cadeau ideeën door Priscilla!

Bij Unibet kun je leuk inzetten

Het inzetten, of beter gezegd wedden op sporten is iets wat steeds vaker voorkomt. Zelf doe ik dit nu al ongeveer een jaar. Ik doe het vooral wanneer ik op vrijdagavond of zaterdagavond met vrienden zit. Natuurlijk gaat het dan vaak over voetbal en iedereen denkt het dan beter te weten. Vandaar dat we dan weleens wat geld inzetten op een voetbal wedstrijd. Wij doen dit dan altijd via Unibet. Ik denk dat de meeste mensen deze firma wel kennen. Zij hebben dan ook een goede reputatie en zijn ook betrouwbaar.

Zo had ik laatst ingezet op een combi. Voor de mensen die niet precies weten wat dit is. Je kunt dan bijvoorbeeld vijf euro inzetten op zes wedstrijden. Om te winnen moet je deze dan allemaal goed hebben. Steeds wanneer je een wedstrijd goed voorspelt hebt, gaat het win bedrag omhoog. Zo had ik dus zestig euro gewonnen, terwijl ik dus maar vijf euro had ingezet. Dit was overigens wel spannend, want ik dacht het op de laatste wedstrijd te gaan verliezen. Gelukkig voor mij werd er in de blessuretijd gescoord waardoor ik de volle winst had gepakt.

Het moet wel leuk blijven

Ik ben bij Unibet uitgekomen dankzij de site voetbalgokken.nl. Deze wil ik dan ook als tip aan jullie meegeven. Hier kun je in een veilige omgeving gokken of wedden, net hoe je het noemen wil. Wel wil ik benadrukken dat het niet uit de hand moet lopen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven.

En wat is er nou leuker om van je vrienden als het ware te winnen. Zij hadden namelijk ook een combi pakket ingezet, echter hadden zij het anders voorspelt!

Meer verhalen